Strategie en Beleid

Als ondernemer ben je druk met de dagelijkse praktijk. Soms zo druk dat je niet voldoende stilstaat bij de bedrijfsstrategie en de groei van jouw onderneming. Match & Share helpt jou om met een helikopter-view naar jouw onderneming te kijken. Op basis van een goede markt-, bedrijfskundige en financiële analyse weet je direct waar je staat.

Investering en Financiering

Wie onderneemt heeft ook kapitaal nodig. Of het nu eigen kapitaal is of kapitaal van derden. Het hanteren van de juiste financieringsmix maakt daarin een groot verschil. Match & Share ondersteunt bij het aantrekken en structureren van een financiering. Wij weten als geen ander wat kredietverleners van ondernemers verlangen.

Herstructureren

Bevindt jouw organisatie zich in zwaar weer of is het op komst? In al deze gevallen wil je grip op de situatie krijgen om perspectief terug te winnen. Dat is het moment om de handen uit de mouwen de steken en om samen een structureel verbeterplan te bedenken. Hierbij worden alle betrokken partijen op de juiste wijze bij het proces betrokken. Uiteraard met het belang van jouw organisatie voor ogen.

Onze Werkwijze

Een succesvolle onderneming kenmerkt zich oa. door goede administratieve organisatie. Tijdens mijn bancaire carrière heb ik veel goede bedrijven van binnenuit mogen bekijken. Al deze bedrijven hadden hun administratieve omgeving zeer goed op orde. Als ik om informatie vroeg kreeg ik altijd, binnen de afgesproken tijd de juiste informatie waar ik om gevraagd had.
Maar ik heb ook bedrijven gezien waar de rentabiliteit achter bleef en het allemaal niet naar behoren liep. Opgevraagde informatie voldeed vaak niet en was onvolledig. Meestal ontving ik de informatie pas na herhaald verzoek.

Door te zorgen dat de administratieve organisatie op orde is krijgen belanghebbenden, zoals bijvoorbeeld een bank, klanten of leveranciers, vertrouwen in de onderneming en de ondernemer.

Match & Share helpt ondernemers en ondernemingen graag verder om de administratieve organisatie op orde te krijgen. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat voor belanghebbenden relevante informatie is. Dit doen we door samen te zorgen voor de juiste stuur informatie en jouw organisatie als professioneel partner bij te staan.

 

 

Neem Contact op

06 – 14 63 59 41

Bijzonder Beheer

Match & Share is een zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in advisering en financieringsbegeleiding van zakelijke klanten. Maar Match & Share biedt ondernemers ook een oplossing wanneer de toekomst van je onderneming onzeker is, je niet meer aan de voorwaarden vanuit de kredietovereenkomst voldoet of de financier besluit om je dossier over te dragen aan de afdeling bijzonder beheer. Match & Share helpt ondernemers in deze situatie.
Wij hebben veel ervaring opgedaan bij de afdeling bijzonder beheer van de bank en hebben veel ondernemers bijgestaan tijdens zwaar weer. Wij zorgen zo snel als mogelijk voor inzicht, zodat het voor alle stakeholders duidelijk is of er continuïteitsperspectief is en hoe deze bereikt moet worden. Wij stellen een pragmatisch plan van aanpak op en gaan hier samen met de ondernemer mee aan de slag.

Wie is Olaf Boers?

Olaf heeft als voormalig zakelijk bankier een (financieel) bedrijfsmatige achtergrond. Met meer dan 20 jaar ervaring bij diverse Nederlandse grootbanken doorgrondt hij organisaties snel op zowel financieel als operationeel gebied. De ideale mix om diverse bedrijven aan elkaar te matchen. Meer weten?