Olaf heeft als voormalig zakelijk bankier een (financieel) bedrijfsmatige achtergrond. Met meer dan 20 jaar ervaring bij diverse Nederlandse grootbanken doorgrondt hij organisaties snel op zowel financieel als operationeel gebied. De ideale mix om diverse bedrijven aan elkaar te matchen. Meer weten?

Een succesvolle zakelijke financieringsaanvraag vraagt om een goede voorbereiding. Zowel banken als andere geldverstrekkers vragen doorgaans om een goed doordacht financieel- en bedrijfsplan, (meerjarige) jaarrekeningen en een betrouwbare prognose. De kredietverstrekker wil door middel van een financieringsaanvraag zien dat de ondernemer met behulp van de financiering bewust sturing kan geven aan de onderneming. Daarnaast willen kredietverstrekkers een goede risico-inschatting kunnen maken.

Match & Share helpt ondernemers en ondernemingen graag verder om bij kredietverstrekkers ‘goed beslagen ten ijs’ te komen. Met onze jarenlange financierings- ervaring weten wij precies wat voor welke financieringsaanvraag relevant is. Wij begeleiden u door het hele financieringstraject en staan u als professioneel partner bij.