Personeelsdienstverlening & Zakelijk Financieel Advies

2 werelden komen samen: “met mijn expertise van zakelijk financieel advies, en de ervaring met het samenbrengen van partijen en medewerkers, kan ik juist in deze tijd toegevoegde waarde bieden” Olaf Boers .
Match & Share is gespecialiseerd in de werving en bemiddeling van financieel personeel op MBO-, HBO- en WO niveau. Wij beschikken over vakinhoudelijke kennis en kennen de markt als geen ander.

Onze Werkwijze

Om een juiste financiële professional te vinden of een goed financieel advies te geven voor jouw onderneming is de eerste stap een kennismaking op locatie. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek halen we zoveel mogelijk informatie op over uw onderneming. Zo weten we in een later stadium precies waar we naar op zoek moeten. Onze meerwaarde zit ‘m in dit voortraject.

Neem Contact op

06 – 14 63 59 41

Onze denkwijze

Match & Share is een advieskantoor gespecialiseerd in financieringsbegeleiding van zakelijke klanten. Maar Match & Share biedt ondernemers ook dé oplossing  voor de huidige spanning op de arbeidsmarkt. Door ons grote zakelijke netwerk wordt het inlenen en uitlenen van vaste medewerkers eenvoudiger gemaakt. Hierbij ontstaat een win-win-win situatie; de medewerker behoudt zijn vaste contract bij zijn huidige werkgever; de uitlenende werkgever realiseert een kosten besparing; de inlenende werkgever kan een beroep doen op gekwalificeerd personeel tegen aanzienlijk lagere kosten dan bij een traditionele uitzendkracht.

Wie is Olaf Boers?

Olaf heeft als voormalig zakelijk bankier een (financieel) bedrijfsmatige achtergrond. Met meer dan 20 jaar ervaring bij diverse Nederlandse grootbanken doorgrondt hij organisaties snel op zowel financieel als operationeel gebied. De ideale mix om diverse bedrijven aan elkaar te matchen. Meer weten?

Neem gerust contact op

Kantoor

Gentiaan 22 7621BD Borne

Telefoon

06-14 63 59 41

E-mail

info@matchandshare.nl

Of vul onderstaand contactformulier in

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Verzenden