Professionals in optimaliseren

Match & Share biedt u als werkgever een slimme oplossing om uw personeelsbezetting te optimaliseren door tijdelijk in- en uitlenen van vast personeel.
Match & Share is de aangewezen partner voor de werving en selectie van vast of tijdelijk personeel

De variabel schil

Match & Share biedt u de oplossing om uw personeelsplanning af te stemmen op de capaciteitsbehoefte.

tijdelijk medewerkers nodig?

Ben je tijdelijk extra medewerkers nodig vanwege bijvoorbeeld seizoensinvloed, een tijdelijk project of vanwege een groeispurt?

tijdelijk medewerkers over?

Heb je tijdelijk medewerkers over vanwege bijvoorbeeld seizoensinvloed, een eindig project of tijdelijk minder werk?

Onze Werkwijze

Iedere organisatie heeft te maken met verandering in vraag en aanbod van werk, waarbij de bezetting niet aansluit bij de werkelijke behoefte.

Match & Share biedt dé oplossing om de personeelsplanning af te stemmen op de capaciteitsbehoefte en maakt daarmee de vaste bezetting ‘variabel’. Samen met de opdrachtgever brengt Match & Share deze capaciteitsbehoefte in kaart. Dat kan branche overstijgend zijn waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met een regionale invulling om onnodig reizen en reiskosten te voorkomen.  Omdat geen enkele onderneming dezelfde is willen we tijdens de intake exact weten wat de onderneming doet, wat de ondernemer drijft en willen we sfeer proeven. Vanuit onze eigen database matchen wij werkgevers met elkaar en zorgen wij voor de juiste onderlinge afstemming. Match & Share ontzorgt uw van alle formaliteiten, zorgt voor de juiste prijsafstemming en verzorgt de juiste documentatie. Hierbij houden wij ook rekening dat een medewerker niet overgenomen mag worden of alleen tegen vooraf bepaalde voorwaarden.

 

Tijdelijk personeel tekort:

Wanneer u een tijdelijk personeels- tekort heeft biedt Match & Share u eenvoudig de mogelijkheid om gekwalificeerde medewerkers in te lenen.

 

Tijdelijk personeel over:

Wanneer u tijdelijk personeel over heeft omdat u niet genoeg werk heeft, vanwege een aflopend project of vanwege seizoensinvloed, dan is het prettig dat u uw goede personeel wel in dienst kunt houden, maar ander werk kunt aanbieden. Dit werkt kostenbesparend voor u als werkgever en bovendien houdt de medewerker zijn huidige contract.

 

Kosten variabele schil:

De kosten voor deze tijdelijke medewerkers zijn aanzienlijk lager dan de kosten die in rekening wordt gebracht door traditionele uitzendorganisaties, detacheerders of payroll bedrijven.

De kosten voor uitlenen van personeel bedragen een eenmalige fee per match. De uitlener factureert vervolgens de overeengekomen prijs aan de inlenende partij.

Voor de inlenende partij brengen wij een eenmalige fee in rekening per match een klein bedrag per gewerkt uur door de medewerker.

Neem Contact op

06 – 14 63 59 41

Onze denkwijze

Match & Share is opgericht om dé oplossing te bieden voor de huidige spanning op de arbeidsmarkt. Middels persoonlijke inventarisatie en afstemming wordt het inlenen en uitlenen van vaste medewerkers eenvoudiger gemaakt. Hierbij ontstaat een win-win-win situatie; de medewerker behoudt zijn vaste contract bij zijn huidige werkgever; de uitlenende werkgever realiseert een kosten besparing; de inlenende werkgever kan een beroep doen op gekwalificeerd personeel tegen aanzienlijk lagere kosten dan bij een traditionele uitzendkracht.

Wie is Olaf Boers?

Olaf heeft als voormalig zakelijk bankier een (financieel) bedrijfsmatige achtergrond. Met deze achtergrond doorgrond hij organisaties snel op zowel financieel als operationeel gebied. De ideale mix om diverse bedrijven aan elkaar te matchen. Meer weten?

Werving & Selectie

Match & Share is uw geschikte partner in het werven en selecteren van nieuwe collega’s voor een vaste positie binnen uw organisatie. Match & Share heeft de kennis in huis om de organisatie van de opdrachtgever nauwkeurig te analyseren en daarmee de juiste kandidaat te werven.

Zo gaan we te werk

Intake

Omdat geen enkele onderneming dezelfde is willen we tijdens de intake exact weten wat de onderneming doet, wat de ondernemer drijft en willen we sfeer proeven. Op die zelfde uitgebreide

Wij zoeken vervolgens in onze eigen database of wij direct een geschikte kandidaat voor handen hebben.

Opstellen vacature tekst

Wij stellen aan de hand van de intake een pakkende vacature tekst op welke aansluit bij de functie. De vacature wordt vervolgens door ons geplaatst op jobboards en social media welke passen bij de functie.

Introductie geschikte kandidaten

Na een persoonlijk gesprek met mogelijke kandidaten introduceert Match & Share de meest geschikte kandidaten bij de opdrachtgever.

1. Intake

2. Opstellen vacature tekst

3. Introductie geschikte kandidaten

Neem eens contact op

Kantoor

Gentiaan 22 7621BD Borne

Telefoon

06-14 63 59 41

E-mail

info@matchandshare.nl

Of vul onderstaand contactformulier in

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Verzenden